Ahad, 14 April 2013

hai..hai..haaiiiii....


Salam..
hahaa.. teteba teringat balik blog ni.. kikiki (leh lupa kan??)
bukan ape.. Busy sesangat.. siang keje.. malam uruskan rumah n anak2+suami..
lagipun sekarang Zafran dah sekolah..
kalo ibu on je lappy dia mula la buka youtube tgk katun
.. hadoiii...
kelaut la homeworknye.. 
so.. kalo workingday mmg x on lappy, online guna handfone je..
tu pun tgk facebook je.. kikikii.. (leh terima tak alasan tue????)

Ok lah..
nak tayang wajah terkini kami sekeluarga ye..
 hehhee..
Zahin... 10 month ready..
active sgt...
 Zafran..
Pandai jaga adik n sayang adik..
dah boleh tolong ibu sikit2..
besar dah anak ibu...
and..
we all...
hahaa... :)
ooppsss..
it;s me..
saje nk interframe.. hehee..
so.. itu saja ye..
insya'allah next time saya update n3 lagi k..
byeeeee....

3 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

sila la komen..