Sabtu, 5 September 2009

konfius...

saya sgt konfius..
kenapa saya punye shoutmix box..(chating box)
telah meng'ban' ip tuan dia sendirik..
muskil betollah...
ade ke patut sy nk reply komen kat chating box sendirik2 pnyer pon x dapek..
saya sgt sakit ati di subuh2 ini
:((
kenapa jadi mcm tu ek??
ade sesape leh tulun????
pastu ada beberape customer komplain ip dorg kene ban..
padahal..sy x pernah ban pun ip dorg..
huhu...
kepada sesapa yg try nk drop komen tp ip korg kene ban..
mahap yerk..
coz tuan umah/kedai idak ler ban korg..
tp..
shoutmix box tu ade sikit giler lor..
huhu....
sory/maaf/ampun.....
sekian......
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
p/s: sabo je ler...

4 ulasan:

  1. ha ha...kalau akak jadik cenggitew, akak delete jer..pastu buat baru..aaa...carik yang lain pulak. bukanhya susah..carik je yang mana bekenan kat blog kengkawan tuh..

    BalasPadam
  2. betul kata ibu ZAAZ tu..ttp syg gak komen2 yg dh dibuat kekwn tu kn....kenangan tuhh...

    BalasPadam
  3. Mama tak penah lak jadi gitu... tatau lah naper kan?

    BalasPadam
  4. ibu zaaz..

    ye juga ek???x terpikir lak nk delete,tp betul gak kata k.nza tu syg la komen2 tu..
    ehehh...

    k.nza,betul tu kenangan..tp sebenarnya dh ok..kejap je gilesss.. :0 thanks kak,

    mamaqaypo..
    tu ler..tetibe jerk,sy nk delete komen2 pun xleh..huhu :)

    p/s: thanks all shoutmix dh dh ok.. :)

    BalasPadam

sila la komen..