Rabu, 8 Julai 2009

Award From Husna aGaiN :))

Tengkiu..tengkiu...husna
dpt lagi satu award..dr Husna gak..eheheh, yaaahuuuuu!!!
skali ada TAG da...
ehehe..sy suke..sbb ada Tag skalik.. :P
sila layanzzzz...........
~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~0~

1• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

Husna
  1. Seorang blogger yang rajin update n3..
  2. ari2 buke blog husna,nk baca kisah2 nyer.. :)
  3. Walaupon jarang2 msk (ye ker?) tp masakan husna nmpk best dan simple..
  4. Ibu yang penyang,anak bujangnye sgt henson boy..
  5. husna adalah kurus..tapi kekononnye nk diet..hikhik,
2• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
  • isteri Mohd Ghazali,ibu kepada Muhammad Zafran AqeeL
  • seorang yang sentiasa happy,jarang sedih2..
  • saya adalah seorang yang cool shj,x cepat melenting..tp sesapa yang cari pasal..siap la :P (tp tgk keadaan mcmane)
  • kekadang seorang yang peramah,kekadang idak..kene tgk dulu org yang kita nk tegur tu mcmane?
  • ramai org yang x kenal,ckp sy sombong..tp skli dpt sembang..perh,x ingat dunia..
  • saya garang skit drpada hubby.. :P
  • sejak ada anak sy dh tak tido siang,kecuali tertido..(tu pun kalo tersedar,saya terkejut ungka dan terus terduduk..seyes ok?sbbnye rasa mcm lama no tido,pastu risau lak kt zafran..huhu,)
  • sekarang saya makin bz kerana,nak kene kejar zafran yang kejap2 panjat tangga+dan kehulu hilir...:P dan uruskan bisnes online sy kedaibajuiesma dan FC Bio Sanitary Pad juga siap kan keje2 umah yang x pernah abis...
  • suke membeli x kira di mana,di alam nyata @ di alam maya :))
  • tgh diet nk kurus...semoga berjaya :))
3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
  • Yanie : dia ni sebenarnya kene operate gusi ari ni,tapi kantoi la..takut katanye..hikhik.. :)
  • Khaty : nih tokei besau ni..siap jual jeans budak oke,dan dia adalah bloger pertama yang iesma terjah.. :P
  • K.ninie : k.ninie ddk batu pahat,comey tau k.ninie ni..muka dia licin gebu jerk.
  • K.Rinna : K.rinna ni suka jln2 cari makn,tu best tu..tgk makan2 kt blog dia..pastu vouge ok..mcm mak datin gitu..sentiasa ayu+jelita..

2 ulasan:

  1. ko pon tau aku jrg2 msk ye...
    hihi..
    malunyer...

    BalasPadam
  2. heheh..tau la..
    kan ke keje..penat nk masak,kalo msk mesti kene enterpreme.. :))

    BalasPadam

sila la komen..