Sabtu, 13 Jun 2009

menu di ari jumaat :))

Ini semua menu my family semalam,ikan kembung masak merah..
:))
hubby ku suka,sebab tidak berapa podeh..
di kawankan lak ngan sayur campur msk lomak putih,aku rasa kali ni baru la gak menjadi skit sayur lomak aku,kalo x mcm x berapa pueh ati la..kali ni besh jerk,pastu kuah dia x berkepala..
sebab aku kacau x berhenti2+api slow sahajork..
maklumlah..aku kan pandai beno msk nyerk..
mee hoon aku msk untuk dinner,request from hubby..
nk abis kn stok meehon yg tinggal separuh dlm kabinet,
sgt layanzzz la meehon ni,x pedas..
zafran pun mkn gak..
ehehhh.. :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..