Khamis, 7 Mei 2009

SuKe2 JeRk


Walaupun xde sesapa menge"TAG" aku..aku dengan rela ati telah menge"TAG" diri haku sendirik..ekekek,TAG ini aku amik kt blog wahida,mmg saje suke2 nk uat..sbb ari ni aku sgt free..memasak pun x,kerana mlm ni ada night market kt area sini..so my hubby x bg aku msk..(hehe,bagus kn en.hubby tercinta aku tu??mmuaahh..)..tapau sajerk..
sila layannnzzzz..

~0~0~0~

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse


~Luar~

~Dalam~

B. introduce your purse brand, price & where you buy


Brand:Xde brand
Harga:RM10 (lupa plak,kalo xpun RM19.90 kot..murah jerk..ekekek)
Beli kt : Shah Alam Stadium


c. take out whatever its inside your purse

Ada IC aku,jgn marah k..my sis sgt jeles sbb gambr dlm ic aku pakai tudung maroon k?
Ada lesen memandu L
Ada id card kawen kirorg..negeri pahang punyer k..tp sekarang kad dh keras mcm ic,
last,my kid muhammad Zafran AqeeL..
Yang ni plak lad2 lain..ada kad insurance AIA,kad2 bank maybank,CIMB,anakku kad,member card LENO mak aku punyer,dan SOGO card..
Pastu balance duit belanja untuk minggu ini,
Aku dengan ini mengistiharkn..hensdak TAG yanie muuaaahahahah!!
P/S:pengumuman..kepada sesiapa yang rasa nk TAG org..sila TAG haku ini k??aku sgt sudi k??TQ..

1 ulasan:

  1. wah suka wat tag yer..camni akan ku tag dirimu selalu.. hihihi

    BalasPadam

sila la komen..