Isnin, 4 Mei 2009

Baju PAnas ZaFraN

Sekarang ni korang perasan x cuaca sgt panas..lepas mandi pun berpeluh2 lg..huhu,zafran pun sampai naik ruam dh kat muka ngan leher..kesian dia aku tengok,so mlm td aku borong baju lubang2 6 pasang..hambik ko..selesa skit zafran pakai kt umah,mcm2 colour ibu beli..huhu,pink pun ada ok??ekek..pedulik..,kalo kt umah mmg baju2 mcm ni lah yag dia pakai..huhu,bukan hape..ari tu masa aku admit ward tinggal zafran kt umah mak aku,abag ipar aku siap ckp lagik baju2 zafran semua mcm tinggal kt genting..uhuh,apa idaknyer.semua romper yang tutup sampai kai..kesian zafran,penyudahnyer pinjam baju lubang2 Ayman..ank buah haku,so..start ari tu aku beli 2 pasang tiap kali shoping..semalam tamak haloba aku meruap2..so 6 pasang aku sambak..menjeling je en.hubby haku,elehh bukan mahai sgt..RM9.90 sepasang..ekeke,tak silap aku total2 semua baju lubang2 zafran udah dekat 12 pasang ar..,cukup la utk tukar-ganti seminggu siang mlm..hehe,harap2 lps ni xde dh la ruam singgah kt body zafran!1

1 ulasan:

  1. memang skarang ni cuaca panas.. sian zafran naik2 ruam yer.. elok sangat pakai baju lubang2 tu kan.. kat umah kitaorg pasang aircond 24jam.. huhuhu

    hope get well soon Zafran!!!

    BalasPadam

sila la komen..