Khamis, 28 Mei 2009

pon..pon..!! H@ppY :)))

pon..poooonn!!!

bunyi ape tu??hahah..mestilah van pos malaysia..yabedabeduu,barang yg ditunggu2 sudah sampai,hakhak,suka..happy..gumbira..

...buka sampul...

...cak...
ini dia,baju2 ku,brape helai..??ya..6 helai..giler banyk ko,tetiba perasaan tamak menghatui,terus aku order,semua aku suke..

colourfull?abstrac?kotak2?ye..mmg saja cari baju2 macam ni,motif??sebab aku sekarang dh debab@gemuks@tembam@montel..hukhuk..so kene cari yang agak berwarna2,bercorak2,untuk cover perut haku yg macam ngandung 4 bulan itew..
dan yang penting,baju2 di atas sgt sesuai dengan baju2 hubbyku yang di beli last weekend,yes..yes..sedondon gitu,
hahah...

Dah dpt baju,terus buke..urhh..best2,cun2..suke..haha,anyway..thanks cik tie,baju2 u cantik ok?i like..(paling suke baju yg atas sekalik,bery2 sweet!!)
sila tgk muka org yg tembam ini,
ha..tembam kn?dah xde dagu runcing,idung pun semakin kembang..
sedihnyer..nk diet..
tp xleh diet sbb ubt yg doktor bg semalam mmg menggemuks kan..
so..
ada alternatif??wait and see...la..la..la..!!

oklah..
nk naik atas jap,nk try baju2 baru,hikhik..
tengkiu..mekacih,bye2..!!!

4 ulasan:

  1. alaaa..jelesnye!!org tu soping sakan!!
    kat kedai mane la tuu??ehehhee..nak nyibuk jugeee:P

    BalasPadam
  2. hai iesma... byknye borong baju...kat mana tu soping2....

    BalasPadam
  3. byk ha borong.besh..besh..

    kedai mana..cuba ar kasi tau..kot ade size ..kty ni pun bulat..

    BalasPadam
  4. akum fyza,ninie,atty..
    iesma beli baju tu kt sini..
    heheh..
    shoping jgn x shoping..
    hikhikhik...
    :))
    http://www.catalogueshoppe.blogspot.com/

    BalasPadam

sila la komen..