Khamis, 28 Mei 2009

kisah ari ini :()

Hari ni kene pg hospital,monthly chekup,pepagi buta dh kejut zafran,siap2 kn dia..kol 7.15 dh kuar umah,
konon2 nak awal2 sebab nnt cepat siap..kalo leh nk dpt no 1..hahha,
~0~
tapi..
memang la x dapat,
masa sampai sana pukul 7.50am..org dh agak ramai
dapat la no.3011..heheh,
so..
layankn je la muka zafran yg dh ngantuk x cukup tido ini..
hikhikhik..
sorry bebeh..

isap jari plak anak or nih.. :))
(sila uat2 x nmpk kt idung zafran yg kembang semangkuku itew..)


ni kt cafe,tgh mkn pau..feberet zafran..(gambo pau x amik..malu kt doktor2 keliling..haha)
"
"
dan dalam pukul 10.30am..sattle semua..
blk umah..and hubby pegi koje,
"
maka
"
tinggallah kami berdua..
tetiba..rasa nk mkn..
dan ibu pun masak something spesel utk zafran..
"
"
ini dia,
roti gardenia goreng bersama telur..hikhik..


sebenarnya roti ada lg 4 keping,ari ni expired date,nk buang syg lak..
so goreng la bg zafran mkn,
ibu pun tumpang sekalik..
zafran mkn ngan berselera ok?
dan lepas mkn..
tetiba dia nmpk aku tgh mkn benda alah nih..
"
"

so..bagi je lah,
dh mmg dia nk kn?
krg x bg melalak plak..
sekian cerita ari ini..
tengkiu..
p/s: anda bosann??kalo ye..sila tutup mata..ekekekkek!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..