Selasa, 5 Mei 2009

Hari ni aku agak rajin sikit nak masak,so..tengahari aku start masak,pikir2 nk masak aper last2 jadilah ini..cendawan tiram tumis cili api..pedas..tp hubby boleh gak mkn skit dlm xthn pedas dia tu..
Goreng lak sayur campur soso tiram..

PAstu bakar ikan dalam oven,ikan hape ntah aku pun xtau..ikan talapia kot..heheh..aku agak2 jerk,aku mmg agak fail bab2 nama ikan nih..sory ek??ekekke..


Ikan bakar tadi cicah plak ngan kuah kicap ok??potong cili api+bawang besar+perah limau kasturi..errmmm..layannn!!Itu je..sekian terima kasih..huhu,
p/s:hari ni aku sgt rajin meng'update' blog k..so..layankan je la mood rajin nih..huhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..