Ahad, 17 Mei 2009

ahad yg penat :)



Hari ni sbnrnya plan memang nk pegi nilai 3,nk beli barang skit..so,ingt nk pegi petang xde la panas sgt,kalo pegi pagi kn?tetiba hubby ajak pegi pasar pagi kt stadium shah alam..dh alang2 kuar tu,hubby aku terus ajak pg nilai 3,so aku ikutkan je la,dia nk cari bateri h.set ngan housing h.set,aku suka pegi kt sini macam2 ada,hehh..sambil2 tu le cuci2 mata manalah tau ada yg berkenan kn?

so kitorg gerak dr umah puku 9.30am,mmg tak sarapan dr umah..sampai je sana terus cari tempat sarapan,mcm biasa kitorg mkn kt gerai nasi lemak ayam rempah,tempat ni mmg tiap kali kitorg dtg ke sini..kedai ni la yg kitorg tuju..sedap nasi lemak dia,ayam banyak..air free,kerepok free,kek free,kuih-muih free..nasi lemak je bayar..ehehh,tokei gerai tu pun dh kenal kitorg.. :)

dh kenyang mkn,kitorg pun jln2 la skit2,x msk semua lorong pun..banyak sgt..sesape pernah pegi sani tau la betapa besaunyer pasar nih..mmg x larat nk jln,pulak tu kalo dtg time matahatri dh kuar..huhu,x terlaratnyer nk jln tiap2 lorong..so aku sempat amik ni jerk,purse..aku suka purse ni sbb besar,ada zip,partition banyak,pastu cantik..jahitan pun kemas walaupun harga murah jerk..aku pun ada beli housing h.set aku yg dh tertanggal2 di buat zafranpink lg tu,mcm mengada2 plak kn??pastu mcm biasa kismis minda utk zafran..mmg zafran kalo lepak2,mesti kene kunyah kismis..dia mmg tergedik2 suka..


aku kalo jln ke mana pun mesti nk beli baju zafran..so ari ni aku beli 2 elai romper,satu pakai mlm,satu romper siang..smart je aku tgk..so ambik je la.. claim kat hubby semula k,ehheh..

"



dlm pukul 12.00 kitorg gerak terus pg nilai 3,mula2 sgt berkobar2..nk beli tu..nk beli ini..tp dh sampai sana,matahari terpacak atas kepala..panas yang amat..berpeluh ketiak,segala celah..huhu,nk pilih lg benda alah nih..huhu,terus ilang mood.



menda alah ni la ayg aku beli,kakak ipar aku yg kt sabah kirim,sepupu dia nk kawin kt sana ujung bln nih..dia kata harga sana mahal so..aku belikn la,satu RM0.80,tp aku amik 200pcs dia bg RM0.70..so total RM140..eheh,





aku amik 4 warna,sbb ini je yang tinggal pun..yg lain dh sold..mungkin sbb xlama lg cuti sekolah banyak kenduri kn?huhu..ok la,cute gak gift ni,so esk terus pos ke sabah la..
sgt penat dan penin,so terus blah jerk..lain kali kalo nk dtg sini lg nk dtg petang2 time redup skit..boleh beli kain pasang nk uat baju raya kn?cantik gak aku tk td..bukan jauh pun dr sini,x sampai sejam pun..boleh sgt la nk dtg,ekek..
sampai umah pukul 3,sembhyang dan terus tido.. zzzZZzz..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..