Isnin, 25 Mei 2009

AwaRd&Tag from Fyza



Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie (fyza) :

1) Fyza ni baru beberapa minggu yg lepas aku kenal,customer aku nih.. :))
2) Seorang ibu yang penyayang..sgt syg kat anaknyer yg tomei2 tu,qis comel lote..
3) Isteri yg cun/comei kecik molek..sesuai sgt la ngan suami nyer itu..hahah,
4) Anak dan menantu yg baik,x caya??sila baca n3 beliau ok??
5) Suke shopping on9..hahah..fyza,hobi kita mcm same je.. :))
6) Rupa2nye fyza ni ada kembar,baru perasan..hahah,sory fyza..kembar dia pun cun gak,seiras ok??
~ oopss terlebey sudah,org suruh bg 5,i bg 6 ok..??

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
1) Ank ke5 dr 10 sibblings ok 9 pompuan,bongsu lelaki (sila bayangkn kalo pompuan2 9 org ni berkumpul??)?sama ngan hubby anak ke5 dr 13 sibblings..hahah, :)) ramaikn??
2) Mempunyai keluarga yg sgt meriah,kalo semua berkumpul kt umah mama,kecoh mcm pasar lambak je umah,,semua nk bercakp,gelak ketawa,uat lawak..huhu..sgt happy,
3) Kawen semasa berumor 21 thn (bukan gatai,jodoh tibe awal..hahah :)))
4) Ada seorg anak yg ensom bangat,Muhammad Zafran Aqeel..ilove u syg..
5) Sgt beruntung sbb dpt suami yang penyabar,baik,lemah lembut,pemalu..tp awas..sekali mrh,meletop gak mamat nih..huhu!!
6) Kalo hoby,aku sgt suka shopping..kalo time duit tgh lebat,maka..lebat la benda2 yg aku beli..Suke window shopping time2 kekeringngan uwang..hahah,
7) Dalam diam2,tanpa pengetahuan en.suami saya telah membeli mcm2 baju utk diri sendiri (on9)..tetapi ngaku ckp xde baju baru..kueng..kueng..
8) Sedang berangan2 nk beli crocs,handbeg coach,perfeum mahal,baju raya,dan mcm2 lagik hahah..
9) Sedang berjimat2 utk simpanan masa dpn,(raya time la..melaram gitu ok??)
10) Sgt suke mkn,..apa yg sedap semua mkn..mkn..dan mkn..(jd x hairan la,i sgt tembam..ahahha :)))
sekian,terima kasih..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
1) yanie
3) ieda
4) kahty
5) Azie
~ x cukup org da,sory fyza..hehe :))

p/s:sesapa rasa namanyer ke udara,sila buat yerk..hahah..

2 ulasan:

  1. alamak isma dah puji tuh!kene soping kat kedai dier lg nih!ekekkee
    isma,kte nie cam bnyk persamaan la..sgt gilekan handbag coach!!muahahaa!!!nti kalo ade rezeki dtp beli jgn lupe show off k!ehehehee..
    psstt:jom soping same2!!

    BalasPadam
  2. Fyza,betul mmg sgt giler shoping..ahahh,ada jumpa satu hbeg coach yg mmg cun,tp dh sold..kiciwa betul :(( ok,nnt kalo ada sy akan enterframe..huhu,
    p/s:kalo kita shoping sesame mmg akn lupa daratan/x hengat dunia nmpknye..ekkek!!

    BalasPadam

sila la komen..