Rabu, 8 April 2009

ShOpiNg kt GIANT KinRaR@

Mlm td lps smbhyg maghrib kami ank-beranak pegi la beli barang rumah kt giant..kali ni aku ajak hubby pg kt Giant kinrara..heheh..sbb aku suke pg sana giant dia besar..ada banyak kedai2 kt luar tu,boleh aku tgk2 kot2 ada baju yg cun2..!!Gambar kt atas ialah gambar zafran tgh keboringan+mengantuk..huhu..kesian ank ibu..(pppssst..tgn yg dark brown tu tgn babah zafran ye..ekekek)

Ni lak masa Q kt kounter nk bayar..xde la banyak sgt shopingnyer..skit2 je..utk ber3 mkn..Zafran tgh kusyuk nengok awek kt sebelah..ekkek..

Ni lak masa nk turun escalator (betoi ke aku eja nih??)terbeliak mata zafran..sebenarnya ni la first time aku letak zafran dlm troli ni..kalo x babah zafran dukung guna bb carry je..skrg hubby dh x larat sbb dia kata zafran dh besar..dh semangat..hehhe..mmg pun aku dukung kejap pun dh mengah2 ngan zafran nih.


Ni masa kt kete..tgk ar troli tu..heheh..KFC??saja aku beli utk mkn sarapan pagi esok (pagi ni ler!!) lgpun dh lama x mkn KFC..amik dinner plate set (ayam 3 ketul )..x abis pun mkn..heheh,


Mcm biasa..lps tu singgah la kt kedai mknan thai..utk mkn tom yam..gambo ala kadar je..sbb segan org ramai kt kedai tu..flash kamera mcm kilat jerk..huhu..dh kenyang blk umah ar..bukan leh tido awal pun..zafran pukul 1 br nk tido..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..