Ahad, 26 April 2009

Semalam dh boring sgt duduk umah,kepala berdenyut2..nk tido x boleh..so..aku ajak la hubby aku pegi pantai..tau x kt ner?heheh.."sepang goldcoast" kt Pantai Bagan Lalang..Pukul 5.30pm kuar umah..ingat kan dekat je..maklum lah umah kitorang pun dlm daerah sepang..so cari2 punyer cari..sejam gak baru sampai..huhu,dekat ngan pantai morib.So sampai pun dh pukul 6.30pm jln2 persisiran pantai aje lah..so..sila lah tgk pic yg tek seberapa ini ok?huhu..
Zafran yag x brape ada mood,patut pun rupanya dia xsedap bdn nk demam,pukul 4.30am hubby kejut aku bgtau zafran demam..kelam kabut aku basahkn towel dan "dap" bdn zafran..Alhamdulillah dh kurang skit panas..tp x meragam sgt la demam kali ni,..

Hubby yg mmg tugasnyer mendukung zafran..heheh..i love u abag..mmmuahhh!!mmg jarang aku dukung zafran kalo jejalan kemana2..sekali sekali adalah..heheh,macho ape lelaki dukung anak??

Ini lah my small family..heheh,lambat lg kot nk besarkn family kitorg ni (fobia..ehheh),tgk ler zafran tu..x bg kerjasama langsung nk amik gambo..xpe..nnt kene pg studio la amik gambo..ehhehe..(sila abaikn gambo kt belakang itu!!)

Zafran yg xberkasut dengan babah dia..heheh,nengok laut..!!

Zafran seperti biasa menengok langit,suke bebenor mandang ke atas..huhu..

Ombak yang tenang,otomatik..sampai je ke sini penin2 aku pon hilang..mmg best tau..nak datang lagi lps ni..huhu!!

Subahanallah..(gambo x lawa sgt sbb amik pakai kamera handset ajerk..hehe)
Ombak yang mendamaikan...(jiwang plak dh..)

2 ulasan:

sila la komen..