Isnin, 20 April 2009

ini adalah zafran yang tanak tido,dh pukul 12.45am pun dia boleh tersengih2 lg..huhu,sabo je lah,aku tido mlm mmg nyenyak sbb mlm turn hubby aku la jaga zafran..nak susu ke hapa ke semua dia yg uruskan..heheh!!

Ni zafran tgh mandi ngan abah nye..ekkek,siap msk baldi lg tu..dorg berdua kalo mandi punye la lamanyer..siap zafran main2 air ngan duck lg..heheh!!

Zafran kalo mandi ngan my hubby..terloncat2 keriangan la dia..heheh,suka bebenor,tgk la tuh..njampaknyer kene beli pool la utk zafran..heheh,



Ha..korg tgk la tu..,anggota badan itik tu apa je yg tinggal??ekor dh tanggal..ni kepak pun dh tanggal..huhu..kalo itik tu idup,harus si zafran tu kan..ekekek..,skrg ni zafran dh makin mengganas..di boleh panjat walker tu amik barang,pastu ddk semua..remote astro kt lantai pun dia boleh amik..huhu,mmg kene sentiasa kene tgk zafran nih,

1 ulasan:

  1. wahhh comel la budak ni....heheheh boleh ni kalo wat kid portaiture

    BalasPadam

sila la komen..