Ahad, 15 Mac 2009

Udah xde keje..so ambik la pic si zafran nih..

Skrang ni zafran dh pandai merajuk la..hahha..kelakar sgt aku tgk aksi dia..kalo dia not in good mood,kalo aku letak atas lantai, jgn la harap dia nk bergerak bgn pg merangkak..zafran akan menjerit2+menagis kuat2 lak tu..huhuh..kalo jiran-jiran aku dengar mesti dia ckp si zafran kene dera ngan ibu sendiri..huhu!!aku lak mmg kadang2 uat xtau je dia merajuk mcmtu..ttp last2 aku dukung la gak..hheheh.kelakar kan?tapi seronok sgt..kelakar je,dia dh tau nk merajuk!!

Ni lak tgh suka sgt la..apalg kalo bukan aku tgh uat lawak ntah ape2 kt dia la tu..hehhe,janji zafran sukati udah ler..ekekk!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..