Isnin, 16 Mac 2009

mY wORkStAtION

Hari ni aku nk tunjuk kt korg semua ini lah tempat keje aku.Atas dining table jerk..heheh,ok lah tu..senang..dekat ngan peti ais,leh mkn2 sambil ber"internet'!!Apa2 hal pun,ini lah notebook (TOSHIBA)kesayanganku hadiah dr hubby tercinta masa aku di last semester masa study dolu2 (1 1/2 thn lps)..memang best sgt dpt ni,senang la aku uat keje yg mana masa tu busy uat final project..ekekek!!Apalagi dh dpt notebooke sebijik,maka set komputer aku bg la kt adik aku yg study kt POliTekNik..heheh.TAkde la nampak PC tu dipinggirkan..!!

Ini lak my Printer(BROTHER) laserjet tau..senyap je,xde la mcm printer biasa yg agak kecoh kalo tgh print!!Printer ni free gift beli notebooke di atas la,besar printer ni..,ink dia pun besar,selama aku pakai printer ni xpernah lg tukar ink,punya la jimatnyer..pastu,walaupun dh lama xpakai printer ni,tp ink dia ttp elok,xde la tersekat2 mcm printer biasa..hehhe!!Apahal pun,mmg agak hambar la idup aku kalo notebooke+printer ni xde..terutama Mr.Broadband (CELCOM) ku itu!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila la komen..